SchemaT

Informationen om årets inseglet kommer att publiceras här så snabbt mer information finns.

Om ni mot all förmodan inte har fått tillräckligt med information eller om ni har frågor kan ni kontakta:

Sexistenz mail – sexistenz@bthstudent.se

Sexistenz Facebook – Sexistenz

Studentkårens presidium – presidiet@bthstudent.se

Dag 1 - SEX OFF

21/8 - lördag

Första dagen på nollningen innebär riskfyllda aktiviteter och Madam Wachtmeizters första ord. Sexistenz bjuder på en lunchmacka, men ät gärna innan då lunchtiden varierar. Ta på dig oömma kläder och gör dig redo för en dag du aldrig kommer att glömma! Det är dags att ha KUL! 

Dag 2 - SUNDAY FUNDAY

22/8 - Söndag

Äventyra i Karlskronas centrum med ditt nollelag och tävla mot de andra lagen. Du kommer dessutom att få möta några av de olika kvasin som finns i Karlskrona, vad kvasi innebär kommer du snart lära dig. Vi slår vad om att du kommer få testa på saker du aldrig ens kunnat föreställa dig! Sexistenz bjuder på mat

Dag 3 - CAMPUS OLYMPUS

23/8 - måndag

Tävla runt på campus med nollelaget och visa vad ni går för i aktiviteterna som Sexistenz håller i. Samla viktiga poäng inför lördagens episka bravader! 

Dag 4 - Agents of c.a.m.p.u.s

24/8 - tisdag

Roliga aktiviteter med din utbildningsförening. Ta chansen att lära känna din utbildningsförening. Vad gör de? Hur går man tillväga för att komma i kontakt med dem? 

Dag 5 - slip n´ slide

25/8 - onsdag

Ta med er kläder att bli blöta i samt er bästa laganda! Här tävlar nollelagen mot varandra i Slip N’ Slide, kanske en av de roligaste aktiviteterna.

Dag 6 - episode vi: 60 shades of trossö

26/8 - torsdag

Madam Wachtmeizter förklarar dagens aktiviteter. Därefter är det ett perfekt tillfälle att hänga med nollelaget, lär känna varandra och utför uppdragen ni fått utav Sexistenz.

Dag 7 - flått rejs

27/8 - fredag

Det är dags för en av de våtaste dagarna i era liv – Flåttrejset! Ta med er kläder att bli blöta i, bygg en flotte och segla hem vinsten till ditt nollelag. Phaddrarna håller igång grillarna. Gör Sexistenz stolta, nollor. 

Dag 8 - show de la show

28/8 - Lördag

Dagen är kommen. Med de spex ert lag finslipat under veckan får ni nu chansen att visa vad ert lag går för! Blir ni laget som går till världshistorien med att bli de första att knäcka Sexistenz bistra miner? 

Ovveprovning

30/8 - måndag

1/9 - onsdag

2/9 - torsdag

Vill du bära något som större delen av studenterna på BTH bär med stolthet? Då bör du gå på ovveprovningen! 

Högst Klassificerat - Kod grön

Information om denna dag är högst klassificerat. Anmäl dig till första sappmötet som sker tisdagen 31/8 för att få reda på mer...