Hoppa till innehåll

SchemaT

Informationen om årets inseglet kommer att publiceras här så snabbt mer information finns.

Om ni mot all förmodan inte har fått tillräckligt med information eller om ni har frågor kan ni kontakta:

Sexistenz mail – sexistenz@bthstudent.se

Sexistenz Facebook – Sexistenz

Studentkårens presidium – presidiet@bthstudent.se

Dag 1 - Primus Carlskrona

19/8 - lördag
Samling 11:20 PÅ CAMPUS GRÄSVIK

Äntligen är det dags för den första dagen på Inseglet, Primus Carlskrona! Så, vad tusan kan du förvänta dig? Aktiviteter, Äventyr, och högst troligtvis en vecka du sent kommer glömma… Men var försiktig för vart du går, se till att inte hamna i vägen för madame Wachtmeizter och den resterande truppen, för det skulle kunna gå RIKTIGT illa…

Vi ses där…  

Dag 2 - Game of Trossö

20/8 - Söndag
Samling 11:10 PÅ CAMPUS GRÄSVIK

Ta din chans och utforska Karlskronas innerstad med ditt nollelag. Tävla för ära och heder bland de flera stoppen satta överallt på Trossö. Förvänta lekar med en intressant twist. Om ordet kundvagnsbasket inte ringer en klocka borde du definitivt komma och uppleva nåt du aldrig gjort förut. 

Dag 3 - CAMPUS OLYMPUS

21/8 - måndag
Samling 14:50 PÅ CAMPUS GRÄSVIK

Campus Gräsvik, eller rättare sagt ert hem för en lång tid framöver, har förberett några överraskningar till er, Kom och åk kundvagn, spela basket eller varför inte ta det bästa av båda världar och köra båda två samtidigt? Och kom ihåg: Sexistenz ser allt. Men frukta inte, mot skymningen bör du bege dig uppför dödstrappan för att fira att ni tagit er såhär långt. 

Dag 4 - Agents of c.a.m.p.u.s

22/8 - tisdag
Samling 15:20 PÅ CAMPUS GRÄSVIK

Denna dag kommer ni få träffa på era utbildningsföreningar och framtida kurskamrater. Era utbildningsföreningar existerar för att hjälpa er i studierna och säkra utbildningskvaliten. Häng med och skapa nya vänner bland dina kurskamrater, vem vet du kanske träffar din framtida bästa vän där! 

Dag 5 - slip n´ slide

23/8 - onsdag
Samling 15:10 PÅ CAMPUS GRÄSVIK

Ta med er kläder att bli blöta i samt er bästa laganda! Här tävlar nollelagen mot varandra i Slip N’ Slide, kanske en av de roligaste aktiviteterna. 

Dag 6 - Taskmasterns återkomst

24/8 - torsdag
Samling 14:35 På Campus Gräsvik

Taskmastern har återvänt ännu ett år för att plåga nollor och göra deras liv eländiga. Har ni nollor som lag det i er klara av Taskmasterns uppdrag och undgå hennes vrede? 

Dag 7 - flåttrejs

25/8 - fredag
Samling 14:20 PÅ CAMPUS GRÄSVIK

Det är dags för en av de våtaste dagarna i era liv – Flåttrejset! Ta med er kläder att bli blöta i, bygg en flotte och segla hem vinsten till ditt nollelag. Phaddrarna håller igång grillarna. Gör Sexistenz stolta, nollor. 

Dag 8 - show de la show

26/8 - Lördag
Samling 10:10 PÅ CAMPUS GRÄSVIK

Dagen är kommen. Med de spex ert lag finslipat under veckan får ni nu chansen att visa vad ert lag går för! Blir ni laget som går till världshistorien med att bli de första att knäcka Sexistenz bistra miner? 

Ovveprovning

30/8 - onsdag

Vill du bära något som större delen av studenterna på BTH bär med stolthet? Då bör du gå på ovveprovningen! 

Högst Klassificerat - Kod grön

Information om denna dag är högst klassificerat. Anmäl dig till första sappmötet som sker tisdagen 29/8 för att få reda på mer...

sv_SESwedish