SchemaT

Här finner du planeringen för Inseglet, som innehåller vad som sker de olika dagarna och annan information som kan vara bra att ha!

OBS! I och med rådande situation gällande Coronaviruset kommer platserna att variera för vissa aktiviteter samt uppsamlingsplatser. Denna information kommer ni få när ni har blivit tilldelade era lag via mail när Inseglet närmar sig / har dragit igång.

Från och med dag 4 (tisdag 25/8) måste du som deltagare vara medlem i Blekinge Studentkår för att fortsätta vara med på Inseglet. Dag 1 (22/8) och dag 2 (23/8) kommer presidiet att finnas på plats för att sälja medlemskap! Du hittar mer information om medlemskap här.

Under hela Inseglets gång uppmanar vi er att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer, att ni håller MINST 1.5 meters avstånd samt att ni vid minsta lilla symptom stannar hemma! Vi kommer att ta åtgärder om detta ej följs.

Om ni mot all förmodan inte har fått tillräckligt med information eller om ni har frågor kan ni kontakta:

Sexistenz mail – sexistenz@bthstudent.se

Sexistenz Facebook – Sexistenz

Studentkårens presidium – presidiet@bthstudent.se

BATTLE ROYALE

22/8 - Lördag

Första dagen kommer ni få genomföra riskfyllda aktiviteter och träffa på Sexistenz. Det kommer bjudas på lunchmacka, men vi rekommenderar att ändå äta något innan eftersom lunchtider kan variera. Ta på er oömma kläder och förbered er på en späckad början till en vecka ni aldrig kommer glömma!

11:45 Campus Gräsvik – Samling på den platsen ditt lag samlas, detta ska finnas på din mail. Finns det inte? Maila oss på sexistenz@bthstudent.se. Om du missar samlingen på Campus kan du dyka upp på Långö badplats, phaddrarna med rosa tröjor kan hjälpa dig!

12:00 – 17:00 Långö – Aktiviteter runt om på Långö.

21:00 – HEMLIG aktivitet.

Survival of the fittest

23/8 - söndag

Denna dag äventyrar ni i centrala Karlskrona, Trossö. Under dagen kommer ni att träffa på stadens olika kvasin. Vad är ett kvasi? Det lär ni allt få reda på efter denna dag. Vi slår vad om att ni kommer testa på saker ni aldrig skulle kunna föreställa er! Sexistenz bjuder på lunch.

13:00 – 17:30 Stumholmen, Trossö – Aktiviteter med kvasin.

Campus Wars

24/8 - måndag

Dags för uppropsdag för er nya studenter på skolan, där ni kommer att få reda på mer information gällande bland annat skolan och ert program. Notera att denna delen av dagen inte har med själva Inseglet att göra, utan är något som skolan håller i.

11:00 – Välkomsttal

13:00 – Upprop

Efter er första ordentliga dag på BTH kommer ni tävla med ert nollelag och visa Sexistenz vad ni går för på deras egna aktiviteter, och samla viktiga poäng!

15:00 – 18:00 Campus Gräsvik – Aktiviteter av Sexistenz.

21:00 – HEMLIG aktivitet.

Guardians of the education

25/8 - tisdag

Träffa på er utbildningsförening och lär känna dem mer. Vad är en utbildningsförening, och vad gör dem för er? Hur kontaktar man dem? Det lär ni få reda på!

15:00 – 18:00 – Aktiviteter med respektive utbildningsföreningar (OBS! Platser varierar beroende förening, och kommer informeras om i god tid).

Slip N' Slide / Flåttrejs Part 1

26/8 - onsdag

Denna dag kan vi garantera att ni blir blöta, därför rekommenderar vi starkt att ni tar med kläder som tål våta förhållanden. Det är nämligen dags för att genomföra Inseglets kanske roligaste aktiviteter.

Sparka boll och glid in i sista basen i Slip N’ Slide. Få ett smakprov genom att klicka här.

Bygg en flotta med hjälp av diverse material och segla till seger för ert lag i Flåttrejset. Gör Sexistenz stolta, nollor.

15:00 Monzünparken / Studentvikens badplats – Slip N’ Slide och Flåttrejs på respektive platser. Vilken aktivitet ni kommer genomföra kommer att informeras.

20:00 – HEMLIG aktivitet

Operation Sex

27/8 - torsdag

En perfekt dag för att umgås i laget och lära känna varandra ännu mer. Varför inte passa på att genomföra alla superviktiga uppdrag ni har fått av Sexistenz tillsammans?

15:00 – 18:00 – Samling + Genomförande av uppdrag från Sexistenz. (OBS! Samlingsplats kommer att informeras i god tid).

18:00 Campus Gräsvik, specificerade platser – HEMLIG aktivitet.

Slip N' Slide / Flåttrejs Part 2

28/8 - fredag

OBS! Denna dag byter ni aktivitet i förhållande till onsdagen part 1!

Denna dag kan vi garantera att ni blir blöta, därför rekommenderar vi starkt att ni tar med kläder som tål våta förhållanden. Det är nämligen dags för att genomföra Inseglets kanske roligaste aktiviteter.

Sparka boll och glid in i sista basen i Slip N’ Slide. Få ett smakprov genom att klicka här.

Bygg en flotta med hjälp av diverse material och segla till seger för ert lag i Flåttrejset. Gör Sexistenz stolta, nollor.

15:00 Monzünparken / Studentvikens badplats – Slip N’ Slide och Flåttrejs på respektive plats. Vilken aktivitet ni kommer genomföra kommer att informeras.

20:30 – Skattjakt. Släpp loss era piratinstinkter och samla viktiga poäng!

The Greatest Show

29/8 - lördag

Dagen är kommen! Förbered era välplanerade spex och visa vad ni går för en gång för alla. Är det ditt lag som kommer att briljera, skriva världshistoria och knäcka Sexistenz bistra miner?

Stumholmen, Trossö – Uppdragsredovisning. Ha kul, Nollor. Observera att ni kommer att bli informerade när exakt det är er tur att dyka upp på plats.

18:00 – 21:00 Campus Gräsvik – SITTNING INSEGLET 2020.

Veckan kanske närmar sig sitt slut, men det roliga slutar inte ännu. Följ med Sexistenz på en tvårättersmiddag där ännu mer sång, spex och roligheter kommer att närvara!

Klädkod: Casual

Länk till anmälan hittar ni i er mail!

Ovve- och teknologmösseprovning dag 1

31/8 - måndag

Kom och titta på och beställ en overall, även kallad “Ovve”! Ovven är förmodligen det mest dyrbara plagget du någonsin kan lägga vantarna på under din studenttid. Den kommer högst troligt vara din bästa vän och är det mest optimala phestplagget! Där kommer även finnas teknologmössor.

BTH, Multisalen – Ovve- och teknologmösseprovning.

OBS! Ovveprovningen kommer att ske på tre olika dagar. Ni kommer att få information om vilken tid och dag som gäller för ert lag.

Sappmöte nr. 1

8/9 - Tisdag

Sapp… vadå sapp? Vad innebär det att sappa? Varför ska du sappa? Är du taggad på att fortsätta ha lika kul som under Inseglet och skaffa nya vänner för livet, rekommenderas det starkt att du anmäler dig och blir introducerad till sappningen – Kanske livets roligaste grej.

Länk till anmälan släpps fredagen 4/9 klockan 18:00 på Sexistenz Facebooksida!

Ovve- och teknologmösseprovning dag 2

2/9 - onsdag

Tillfälle nummer två för er att kunna titta på och beställa ovvar och teknologmössor!

BTH, Multisalen – Ovve- och teknologmösseprovning. 

Se Ovve- och teknologmösseprovning dag 1 för mer information!

Ovve- och teknologmösseprovning dag 3

3/9 - torsdag

Tredje och sista tillfället för er att kunna titta på och beställa ovvar och teknologmössor för denna perioden!

BTH, Multisalen – Ovve- och teknologmösseprovning. 

Se OVVE- OCH TEKNOLOGMÖSSEPROVNING dag 1 för mer information!

Högst Klassificerat - Kod grön

Information om denna dag är högst klassificerat. Anmäl dig till första sappmötet som sker tisdagen 8/9 för att få reda på mer...